terug
multherapie.nl
Reiki
Reiki is een eeuwen oude, eenvoudige en effectieve behandelmethode waarbij met handoplegging gewerkt wordt.
Reiki maakt gebruik van de universele (rei) levensenergie, ook wel Ki of Chi genoemd.
Deze levensenergie stroomt door de zogenaamde meridianen die door het hele lichaam lopen. Zij zijn noodzakelijk voor alle levensprocessen.
Door stress of andere invloeden van binnen of buiten het lichaam kan de doorstroming verstopt raken. Er ontstaat dan pijn, een ziekte of een beperkende emotie.  Bij de Reiki behandeling wordt de Ki uit de kosmos door de therapeut gericht doorgegeven aan de ontvanger. Hierdoor worden de verstoppingen opgeheven en het zelfgenezende vermogen van de cliënt ondersteund.

Reiki is heel effectief op lichamelijk en geestelijk niveau, dat maakt het ook goed toepasbaar bij o.a. hoofdpijn, spanning, verkoudheid en depressiviteit en ook is het ondersteunend bij genezingen.
 
Een volledige behandeling duurt ongeveer 1 uur. Na de eerste persoonlijke behandeling is het in bepaalde omstandigheden ook mogelijk een behandeling op afstand te ontvangen.
De combinatie met reďncarnatietherapie kan heel effectief zijn.
 
Klassieke massage
Massage is een eeuwenoude techniek die al in het oude China toegepast werd. Door middel van aanraking van de huid wordt het mogelijk het evenwicht in het lichaam te herstellen.
Soms is men zo van het eigen lichaam vervreemd dat het contact ermee niet meer lijkt te bestaan. Tijdens de massage wordt de communicatie in het lichaam op gang gebracht en versterkt. Aanraken is een vergeten taal, die iedereen weer kan leren door een ontspannen en genezende massage.

Bij een respectvolle aanraking op de onbedekte huid groeit het vertrouwen in jezelf, waardoor een opening voor genezing ontstaat. Masseren geeft een betere doorbloeding van het weefsel, ontspanning en vermindering van pijn in het behandelde gebied.
Bekend is dat een slechte circulatie, pijn en spanning een vicieuze cirkel vormen die doorbroken kan worden met klassieke massage.

Het ligt daarmee heel dicht bij de andere holistische vormen van therapie die wij geven en het doel hebben de totale  mens te ‘helen’. Het kan ook als aanvulling hierop gebruikt worden.

Op dit moment geef ik geen Klasieke massage.
Aanraking kan wel een onderdeel vormen van de reďncarnatie therapie sessie als dat gewenst wordt.
Tekentherapie
Workshops
Reiki / Massage
Hulp bij BDE
Wie zijn Angela en Henk Mul
Info over de therapiepraktijk
Media /Links
Contact met ons opnemen
De kringloop van het leven, in beelden.
Wanneer begint een leven en wanneer eindigt het?  Heeft het leven wel een begin en een einde?
logo: Angela en Henk Mul Therapielogo: Angela en Henk Mul Therapie
test
naar boven
logo: Angela en Henk Mul Therapielogo: Angela en Henk Mul Therapie
Een Cadeaubon ?