terug
Henk Mul:

 

 

 


Geboren in 1952 en in 1975 getrouwd met Angela, we hebben drie kinderen en een kleinkind en wonen in Borne.
Na een elektronica opleiding, heb ik tien jaar als elektronicaontwerper en daarna in hetzelfde bedrijf bijna 10 jaar als kwaliteitsfunctionaris gewerkt, in de micro-elektronica. Het motiveren van mensen om de juiste kwaliteit te leveren was mijn sterke kant. Dit ben ik verder gaan ontwikkelen.  Eerst met veel cursussen op kwaliteitsgebied, dat was voor mij niet genoeg.

Bij de opleiding tot Re´ncarnatietherapeut bij de School voor Re´ncarnatietherapie Nederland (SRN) kwam die ontwikkeling wel.
Na behalen van het diploma op HBO-niveau in 1990, ben ik direct mijn eigen praktijk gestart en beroepslid van de Nederlandse Vereniging van Re´ncarnatieTherapeuten (NVRT) geworden.

Als re´ncarnatietherapeut kan ik nu ook de kwaliteit van het leven van mensen helpen verbeteren.
Sinds 1990 heb ik een parttime Re´ncarnatietherapie praktijk.

Tijdens de therapie werd het gevoel dat ik meer met mijn handen kan doen steeds sterker. 
Na een cursus Reiki en Klassieke massage in 2009, pas ik dat toe in zelfstandige behandelingen of tijdens sessies. 
 

 

Bijzonderheden

-  Tijdens een operatie, na een ernstige verbranding op 4 jarige leeftijd, een ervaring gehad waarvan ik pas in 1989 bij de Stichting Merkawah besefte dat het een Bijna Dood Ervaring (BDE) is geweest. Deze ervaring staat me nog altijd heel helder voor de geest en is al die jaren nooit veranderd. Het heeft in mijn leven nog steeds een grote invloed.

 

Angela Mul:


In het Twentse Oldenzaal ben ik geboren en opgegroeid. Ik voelde me al heel jong aangetrokken tot dieren en vooral honden. Zo kwam het dat ik op mijn zestiende de benodigde papieren had om een eigen hondentrimsalon te beginnen en heb dat ook gedaan. Eerst in Oldenzaal en na mijn huwelijk met Henk , in Hengelo. Toen ik halverwege de dertig was en moeder van drie kinderen begon ik me steeds meer voor mensen te interesseren. Het idee ontstond om mensen te gaan begeleiden in hun mogelijkheden om zich te ontplooien.
Ik kwam in aanraking met het fenomeen re´ncarnatietherapie en was gelijk heftig ge´nteresseerd. Ik ging naar een introductieweekend voor een opleiding tot re´ncarnatietherapeut van de School voor Re´ncarnatietherapie (SRN) en voelde me daar gelijk thuis. Ik volgde de opleiding met succes en startte in 1989 een eigen praktijk voor re´ncarnatietherapie. Dat vak geeft me nog steeds heel veel voldoening, vooral als mensen helemaal blij en vrolijk en vol goede moed de deur uit stappen.
Daarnaast was er ook nog steeds een wens om ooit met kleuren te gaan werken. Lisa Borstlap (van de opleiding Genezend Tekenen) was al eens op mijn pad gekomen. Inmiddels in Borne wonend, grootmoeder geworden en onze kinderen volwassen en zelfstandig, pakte ik mijn kans en volgde in Zutphen de zeer uitgebreide, 4 Ż jarige opleiding tot tekentherapeut. Die heb ik in juli 2010 afgerond.
Inmiddels geef ik zowel re´ncarnatie- als tekentherapie en combineer deze ook, als de omstandigheden er naar vragen en de cliŰnt ervoor open staat. Ik werk graag en veel met mensen aan problemen van onzekerheid.
Mijn stelling is, dat er in een mens veel meer mogelijkheden zitten dan waar hij of zij zich van bewust is. Ik vind het een grote uitdaging om ze die te laten ont-dekken en verder te ont-plooien. Ongeveer zoals mijn lievelingsbloem, de papaver onderaan deze bladzijden.

 

Angela Mul
Henk Mul
multherapie.nl
Tekentherapie
Workshops
Reiki / Massage
Hulp bij BDE
Wie zijn Angela en Henk Mul
Info over de therapiepraktijk
Media /Links
Contact met ons opnemen
De kringloop van het leven, in beelden.

Wanneer begint een leven en wanneer eindigt het?  Heeft het leven wel een begin en een einde?

logo: Angela en Henk Mul Therapielogo: Angela en Henk Mul Therapie
test
naar boven
logo: Angela en Henk Mul Therapielogo: Angela en Henk Mul Therapie
Een Cadeaubon ?